top of page

Kiralık Aşk Oyuncuları Şimdi Ne Yapıyor ?

Kiralık Aşk'tan sonra oyuncularımız bakalım ne işler yapıyorlar ? :)

Yoğun set hayatından sonra dinlenmeye çekilen ve başka işlerde devam eden oyuncularımıza bakalım :)

Elçin Sangu / Defne İplikçi

Defne'yi canlandıran Elçin Sangu diziden sonra dinlenmeye çekildiğini açıklamıştı.Yoğun set koşturmasından sonra bir süre dinlenmek istediğini açıklayan Sangu'yu sporu çok sevdiğini ve devamlı olarak spor yaptığını da gözler önüne serdi. Seyirciler en kısa zamanda ekranda tekrar görmek istiyor.

Barış Arduç / Ömer İplikçi

Ömer'i canlandıran Barış Arduç tüm oyuncular gibi dinlenmeyi tercih etti.Tabi ki de bu tatilde sporu bırakmadı ve farklı sporları da merak saldı.Dizi bitmesine rağmen ödül alan oyuncularımız arasındadır.Bu yüzden ödül törenlerine de katılan Arduç , yeni projeler için görüştüğünü de söylemişti.

Salih Bademci / Sinan Karakaya

Diziden sonra hiç vakit kaybetmeden yeni projelere başlayan Salih Bademci , ilk olarak tiyatro oyununda ve aynı zamanda İstanbullu Gelin'de oynamaktadır. Dinlenmeden hemen çalışmaya başlayan Bademci'yi Kiralık Aşk sevenler bırakmadan takip etmektedir.

Müjde Uzman / Seda Berensel

Diziye 2. sezonunda katılan ama ilk sezondan beri berabermişcesine çok sevilen Uzman, diziden ayrılırken çok üzülmüştü.Şimdi ise sosyal sorumluluk projelerine oldukça fazla destek çıkıyor.İyi yürekliliği göz önünde.Sporu ve gezmeyi de ihmal etmiyor.

Seçkin Özdemir / Pamir Marden

Seçkin Özdemir de dinlen oyuncularımızdan , dinleniyor ama bir yandan da çalışmayı bırakmıyor. "Bir nefes yeter " filminde oynamıştır.

Nergis Kumbasar / Neriman İplikçi

Dizinin Nero'su çok sevilen Nergis Kumbasar , dizi bittikten sonra dostlarıyla vakit geçiriyor.Galalara ve imza günlerine katılan Kumbasar , dizide ki rol arkadaşı Onur Büyüktopçu ile de görüşüyor.Geçtiğimiz günlerde de İşte Benim Stilim yarışmasına jüri olarak katılmıştı.

Onur Büyüktopçu / Koray Sargın

Hiç bir şekilde unutulmayan Koray Sargın karakterini canlandıran Onur Büyüktopçu , çok yakın arkadaşı Nergis Kumbasar ile imza günlerine ve galalara gidiyor. Tatil yapıyor ve cuma günleri bir klüpte dj'lik yapıyor .

Levent Ülgen / Necmi İplikçi

Necmi babayı canlandıran Levent Ülgen , de hemen çalışmaya başladı.Önce tiyatro oyununda rol aldı ve rol arkadaşı Nergis Kumbasar yanlız bırakmadı. Sosyal sorumluluk projelerinde yer aldı , şuanda Aşk ve Gurur dizinde rol almaktadır.

Kerem Fırtına / İso

İso karakterine can veren Kerem Fırtına da tatil yapmadan çalışmaya başlayanlardan

"Kaplan Sarılması" adlı tiyatro oyunda Şebnem Bozoklu ile birlikte oynamaktadır.Boş zamanlarında da arkaşalarıyla vakit geçiriyor.

Melisa Şenolsun / Sude İplikçi

Diziden sonra daha çok parlayan Melisa Şenolsun, bir makyaj firmasının yüzü oldu .Güzel yüzü sayesinde çok sevildi.Çalışırken bir yandan da tatili ihmal etmiyor.

Sanem Yeles / Nihan Topal

Dizinin Nihan'ı Sanem Yeles 'te dinlenmek isteyen oyuncularımızdan.Tatil zamanında da oyuncu arkadaşları ile görüşüyordur.

Osman Akça / Serdar Topal

Serdar karakterini canlandıran Osman Akça Kiralık Aşk'taki oyuncu arkadaşları ile vakit geçiyor ve oda dinleniyor.

Serkan Dağlı / Aytekin

Dizinin 2.sezonunda katılan Aytekin karakterini muhteşem canlandıran Serkan Dağlı,

Kendi yazıp yönettiği "Hey Mexıco" tiyatro oyununu oynamaktadır.Oyun dışında arkadaşları ile vakit geçiriyor.Oyuna da Kiralık Aşk ekibi yanlız bırakmadı.


Bunlara da göz atın!
Bizi Takip Edin!
  • Twitter Clean
bottom of page